
Suszony sok z buraka BIO.
Burak uprawiany jest na ekologicznych polach w północnej Kalifornii. Burak rośnie tam w zupełnie ekologicznym środowisku, na czystej i organicznej glebie, pozbawionej jakichkolwiek oprysków.
Proces produkcji
Po zbiorach i oczyszczeniu korzeni, z buraka wytłaczany jest sok.
Tak samo jak sok z jęczmienia, sok z buraka suszony jest w suszarce rozpyłowej w bardzo niskiej temperaturze, 31 stopniach Celsjusza.
Tak przygotowany sok z buraka nie zawiera żadnych dodatków, nie zawiera też antyzbrylaczy i jest w stu procentach czysty.
Suszony sok z buraka pakowany jest w niewielkie saszetki, ze względu na bezpieczeństwo czystości produktu od mykotoksyn i pleśni. Suszony sok pakowany jest w ochronnej atmosferze, żeby zapobiec utlenieniu.
Jest to najbardziej przyjazna forma dla surowca i dla klienta.
Gdzie kupić sok z Buraka?
Zamówienia można składać mailowo: jeczmienbio@gmail.com
lub telefonicznie: +48 502-595-478
Zamówienia można składać przez stronę: http://www.gw-int.pl/kategorie?code=jeczmienbio z kodem „jeczmienbio”.
Kliknij w link, aby zamówić produkt
Uwaga! Przy zakupie konieczne jest wpisanie tego kodu: jeczmienbio
Bez wpisania kodu zamówienie nie zostanie zrealizowane, a ja nie będę
mogła otoczyć Cię dalszą opieką i wsparciem.